Benoeming directeur ISW Vakcollege Hoge Woerd en ISW Lage Woerd

Gepubliceerd op: 01 februari 2019

Wij zijn verheugd om te kunnen berichten dat we een nieuwe directeur gevonden hebben voor ISW Vakcollege Hoge Woerd en ISW Lage Woerd. Met een positief advies van de  benoemingsadviescommissie heeft de regiodirecteur Geert Millekamp met ingang van 1 april 2019 mevrouw Caroline Menheer benoemd als directeur.

De benoemingsadviescommissie ziet in de persoon van Caroline Menheer de aangewezen verbinder tussen onderwijs, bedrijfsleven, gemeente Westland en alle andere bij het onderwijs betrokken partijen.

Momenteel is zij werkzaam bij de gemeente Westland als integraal manager. Zij heeft ruime ervaring in organisatieontwikkelingen, cultuurveranderingen, samenwerking en strategie. In die hoedanigheid is zij verantwoordelijk voor de ruimtelijke ontwikkelingen en het economisch beleid binnen Westland, zoals de ontwikkeling van bedrijventerreinen, het versterken van de detailhandel en het stimuleren van de externe positionering van het Westlandse bedrijfsleven. Mede hierdoor heeft zij een zeer groot netwerk opgebouwd binnen het Westlandse bedrijfsleven. Deze kennis en ervaring kan zij goed gebruiken in haar nieuwe functie.  

Caroline Menheer zal op 1 april starten. De kennismaking met de teamleiders van de Hoge Woerd en de Lage Woerd heeft reeds plaatsgevonden. Wij zullen in overleg met de schoolleiding Caroline Menheer ook voorstellen aan de teams van de Hoge Woerd en Lage Woerd.

‹ Terug naar overzicht

Agenda

Opleidingenmarkt

15 oktober
Orienteer je nu bij vele mbo-opleidingen!
Lees meer …

Herfstvakantie

21 oktober
De herfstvakantie begint op maandag 21 oktober.
Lees meer …

Kerstvakantie

23 december
De kerstvakantie begint op maandag 23 december 2019.
Lees meer …

Informatieavond ouders

23 januari
Informatieavond voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8.
Lees meer …

Open Huis

05 februari
Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Voorjaarsvakantie

24 februari
De voorjaarsvakantie begint op maandag 24 februari.
Lees meer …
› Bekijk volledige agenda